Mitra ebane

  Kafshë


Mitra ebane

EMRI LATINISHT

Vexillum ebenus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Vexillum ebenus 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vexillum_ebenus_01.JPG#/media/File:Vexillum_ebenus_01.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Mitra ebane":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/mitra-ebane
"Mitra ebane," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018