Miu i shtëpisë

  Kafshë


Miu i shtëpisë

EMRI LATINISHT

Mus musculus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Junge Hausmaus by 4028mdk09 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Junge_Hausmaus.JPG#/media/File:Junge_Hausmaus.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Miu i shtëpisë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/miu-i-sht%c3%abpis%c3%ab
"Miu i shtëpisë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018