Mizë kali

  Kafshë


Mizë kali

EMRI LATINISHT

Hippobosca equina

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Hippobosca equina by Janswart – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hippobosca_equina.jpg#/media/File:Hippobosca_equina.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Mizë kali":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/miz%c3%ab-kali
"Mizë kali," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018