Mizëkapësi i zi

  Kafshë


Mizëkapësi i zi

EMRI LATINISHT

Ficedula hypoleuca

Emërtime të tjera:
⦁ mizëkapësja kokëzezë

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Ficedula hypoleuca Göteborg 1 by Stefan Berndtsson – Svartvit Flugsnappare / Pied Flycatcher. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ficedula_hypoleuca_G%C3%B6teborg_1.jpg#/media/File:Ficedula_hypoleuca_G%C3%B6teborg_1.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Mizëkapësi i zi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/miz%c3%abkap%c3%absi-i-zi
"Mizëkapësi i zi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018