Miza shpuese

  Kafshë


Miza shpuese

EMRI LATINISHT

Stomoxys calcitrans

Emërtime të tjera:
⦁ miza e plehut
⦁ miza djegëse

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Stomoxys calcitrans 01 by User:Pavel Krok, User:Fir0002 – based on a photo by User:Fir0002. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Stomoxys_calcitrans_01.jpg#/media/File:Stomoxys_calcitrans_01.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Miza shpuese":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/miza-shpuese
"Miza shpuese," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018