Mjellma me xhungë

  Kafshë


Mjellma me xhungë

EMRI LATINISHT

Cygnus olor

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ CygneVaires by Sanchezn – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:CygneVaires.jpg#/media/File:CygneVaires.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Mjellma me xhungë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/mjellma-me-xhung%c3%ab
"Mjellma me xhungë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018