Morri i njeriut

  Kafshë


Morri i njeriut

EMRI LATINISHT

Pediculus humanus

Emërtime të tjera:
⦁ bërdhaci
⦁ anjëza
⦁ ergjëza
⦁ argulli

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By Eran Finkle עברית: ערן פינקל (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Morri i njeriut":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/morri-i-njeriut
"Morri i njeriut," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018