Murçaku

  Kafshë


Murçaku

EMRI LATINISHT

Netta rufina

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Netta rufina m2. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Netta_rufina_m2.jpg#/media/File:Netta_rufina_m2.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Murçaku":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/mur%c3%a7aku
"Murçaku," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018