Murgeshëza

  Kafshë


Murgeshëza

EMRI LATINISHT

Mantis religiosa

Emërtime të tjera:
⦁ kalë shtrigash

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Mantis religiosa MHNT entière by Didier Descouens – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mantis_religiosa_MHNT_enti%C3%A8re.jpg#/media/File:Mantis_religiosa_MHNT_enti%C3%A8re.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Murgeshëza":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/murgesh%c3%abza
"Murgeshëza," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018