Murra

  Kafshë


Murra

EMRI LATINISHT

Lithognathus mormyrus

Emërtime të tjera:
⦁ murra me rripa

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Lithognathus mormyrus Greece by Roberto Pillon – http://www.fishbase.de/Photos/ThumbnailsSummary.php?ID=706# http://www.fishbase.us/photos/UploadedBy.php?autoctr=11079&win=uploaded. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lithognathus_mormyrus_Greece.jpg#/media/File:Lithognathus_mormyrus_Greece.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Murra":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/murra
"Murra," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018