Murra e egër

  Kafshë


Murra e egër

EMRI LATINISHT

Pagellus acarne

Emërtime të tjera:
⦁ mormuri i egër
⦁ spalca boshtore

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Pagellus acarne 04-08-04 by Etrusko25 – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pagellus_acarne_04-08-04.jpg#/media/File:Pagellus_acarne_04-08-04.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Murra e egër":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/murra-e-eg%c3%abr
"Murra e egër," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018