Nëpërka e vogël e malit

  Kafshë


Nëpërka e vogël e malit

EMRI LATINISHT

Vipera ursinii

Emërtime të tjera:
⦁ nëpërka e malit me zigzake
⦁ nëpërka e Orsinit

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Vipera ursinii macrops by Zwentibold – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vipera_ursinii_macrops.jpg#/media/File:Vipera_ursinii_macrops.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Nëpërka e vogël e malit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/n%c3%abp%c3%abrka-e-vog%c3%abl-e-malit
"Nëpërka e vogël e malit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018