Neshtelije

  Kafshë


Neshtelije

EMRI LATINISHT

Dasyatis centroura

Emërtime të tjera:
⦁ trigoni bishtgjatë

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Dasyatis centroura aquarium by Cliff – Roughtail Rays (Dasyatis centroura). Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dasyatis_centroura_aquarium.jpg#/media/File:Dasyatis_centroura_aquarium.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Neshtelije":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/neshtelije
"Neshtelije," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018