Nori gushëkuq

  Kafshë


Nori gushëkuq

EMRI LATINISHT

Gavia stellata

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Red-throated Loon RWD2 by DickDaniels (http://carolinabirds.org/) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Red-throated_Loon_RWD2.jpg#/media/File:Red-throated_Loon_RWD2.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Nori gushëkuq":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/nori-gush%c3%abkuq
"Nori gushëkuq," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018