Nori gushëzi

  Kafshë


Nori gushëzi

EMRI LATINISHT

Gavia arctica

Emërtime të tjera:
⦁ norusha

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Plongeon arctique nid by Carley, Curtis – http://digitalrepository.fws.gov/cdm4/item_viewer.php?CISOROOT=/natdiglib&CISOPTR=744&CISOBOX=1&REC=4. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Plongeon_arctique_nid.jpg#/media/File:Plongeon_arctique_nid.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Nori gushëzi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/nori-gush%c3%abzi
"Nori gushëzi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018