Nuselala

  Kafshë


Nuselala

EMRI LATINISHT

Mustela nivalis

Emërtime të tjera:
⦁ bishtafurka
⦁ bukla
⦁ furrëbubëza
⦁ larakuqja
⦁ nusebukura
⦁ nusëza
⦁ nusmera

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Least Weasel (3766818218) by Bering Land Bridge National Preserve – Least Weasel. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Least_Weasel_(3766818218).jpg#/media/File:Least_Weasel_(3766818218).jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Nuselala":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/nuselala
"Nuselala," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018