Nusepashkja

  Kafshë


Nusepashkja

EMRI LATINISHT

Coccinella septempunctata

Emërtime të tjera:
⦁ shtatëpikaloshja
⦁ mollëkuqja
⦁ buburiza
⦁ buburrezjabuburiska
⦁ bubureza

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Marienkaefer in Eibisch by böhringer friedrich – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Marienkaefer_in_Eibisch.JPG#/media/File:Marienkaefer_in_Eibisch.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Nusepashkja":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/nusepashkja
"Nusepashkja," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018