Oktapodi i zakonshëm

  Kafshë


Oktapodi i zakonshëm

EMRI LATINISHT

Octopus vulgaris

Emërtime të tjera:
⦁ likurishtja
⦁ tetëkëmbëshi

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Octopus vulgaris2 by Beckmannjan at the German language Wikipedia. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Octopus_vulgaris2.jpg#/media/File:Octopus_vulgaris2.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Oktapodi i zakonshëm":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/oktapodi-i-zakonsh%c3%abm
"Oktapodi i zakonshëm," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018