Përqeshësi i madh i ullinjve

  Kafshë


Përqeshësi i madh i ullinjve

EMRI LATINISHT

Hippolais olivetorum

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By Derek Keats from Johannesburg, South Africa – Olive-tree warbler, Hippolais olivetorum, at Mkuze Game Reserve,, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=66132797


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Përqeshësi i madh i ullinjve":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/p%c3%abrqesh%c3%absi-i-madh-i-ullinjve
"Përqeshësi i madh i ullinjve," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018