Pata ballbardhë

  Kafshë


Pata ballbardhë

EMRI LATINISHT

Anser albifrons

Emërtime të tjera:
⦁ pata belbe
⦁ pata memece
⦁ belbacuke
⦁ belbeja

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Blässgänse by Frebeck – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bl%C3%A4ssg%C3%A4nse.JPG#/media/File:Bl%C3%A4ssg%C3%A4nse.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Pata ballbardhë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/pata-ballbardh%c3%ab
"Pata ballbardhë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018