Peshk pilivesa me pika

  Kafshë


Peshk pilivesa me pika

EMRI LATINISHT

Callionymus risso

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Callionymus risso Cres by Roberto Pillon – http://www.fishbase.us/Photos/ThumbnailsSummary.php?ID=1784#. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Callionymus_risso_Cres.JPG#/media/File:Callionymus_risso_Cres.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Peshk pilivesa me pika":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/peshk-pilivesa-me-pika
"Peshk pilivesa me pika," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018