Peshkaqen gjëmbor

  Kafshë


Peshkaqen gjëmbor

EMRI LATINISHT

Squalus acanthias

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Spiny dogfish by NOAA – http://oceanservice.noaa.gov/gallery/image.php?siteName=nosimages&cat=Spiny%20Dogfish. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Spiny_dogfish.jpg#/media/File:Spiny_dogfish.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Peshkaqen gjëmbor":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/peshkaqen-gj%c3%abmbor
"Peshkaqen gjëmbor," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018