Peshkaqeni i egër

  Kafshë


Peshkaqeni i egër

EMRI LATINISHT

Odontaspis ferox

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Expl0078 – Flickr – NOAA Photo Library by Pacific Ring of Fire 2004 Expedition. NOAA Office of Ocean Exploration; Dr. Bob Embley, NOAA PMEL, Chief Scientist . – NOAA Photo Library: expl0078. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Expl0078_-_Flickr_-_NOAA_Photo_Library.jpg#/media/File:Expl0078_-_Flickr_-_NOAA_Photo_Library.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Peshkaqeni i egër":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/peshkaqeni-i-eg%c3%abr
"Peshkaqeni i egër," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018