Peshkaqeni jeshil

  Kafshë


Peshkaqeni jeshil

EMRI LATINISHT

Prionace glauca

Emërtime të tjera:
⦁ peshkaqeni blu

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Blueshark 300. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Blueshark_300.jpg#/media/File:Blueshark_300.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Peshkaqeni jeshil":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/peshkaqeni-jeshil
"Peshkaqeni jeshil," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018