Peshkaqeni pendëzi

  Kafshë


Peshkaqeni pendëzi

EMRI LATINISHT

Carcharhinus melanopterus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Requin à pointes noires (Carcharhinus melanopterus) by Gab01 – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Requin_%C3%A0_pointes_noires_(Carcharhinus_melanopterus).JPG#/media/File:Requin_%C3%A0_pointes_noires_(Carcharhinus_melanopterus).JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Peshkaqeni pendëzi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/peshkaqeni-pend%c3%abzi
"Peshkaqeni pendëzi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018