Peshku çekiç

  Kafshë


Peshku çekiç

EMRI LATINISHT

Sphyrna zygaena

Emërtime të tjera:
⦁ peshku çekan
⦁ peshk karabinier

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ SmoothHammerheadShark009 by elasmodiver – elasmodiver. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:SmoothHammerheadShark009.jpg#/media/File:SmoothHammerheadShark009.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Peshku çekiç":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/peshku-%c3%a7eki%c3%a7
"Peshku çekiç," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018