Peshku fluturues i hirtë

  Kafshë


Peshku fluturues i hirtë

EMRI LATINISHT

Cheilopogon exsiliens

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By Tara Casazza – Life on the Edge – Exploring Deep Ocean Habitats August 16 – 27, 2003. http://oceanexplorer.noaa.gov/explorations/03edge/logs/aug25/media/bandwing.html, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=305992


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Peshku fluturues i hirtë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/peshku-fluturues-i-hirt%c3%ab
"Peshku fluturues i hirtë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018