Peshku gjëlpërë turigjatë

  Kafshë


Peshku gjëlpërë turigjatë

EMRI LATINISHT

Syngnathus typhle

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Syngnathus typhle 20111103 151208 0650M by Gilles San Martin – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Syngnathus_typhle_20111103_151208_0650M.JPG#/media/File:Syngnathus_typhle_20111103_151208_0650M.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Peshku gjëlpërë turigjatë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/peshku-gj%c3%ablp%c3%abr%c3%ab-turigjat%c3%ab
"Peshku gjëlpërë turigjatë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018