Peshku gjel

  Kafshë


Peshku gjel

EMRI LATINISHT

Trigla lyra

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By Jonathan Couch – Couch, Jonathan (1877) History of the Fishes of the British Isles, London: George Bell & Sons, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=42486362


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Peshku gjel":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/peshku-gjel
"Peshku gjel," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018