Poligonati mjekësor

  Bimë


Poligonati mjekësor

EMRI LATINISHT
Polygonatum odoratum

Emërtime të tjera
● bar shite
● bar gjase
● bar i daljes së gjerë

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Polygonatum odoratum2 by KENPEI – KENPEI’s photo. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Polygonatum_odoratum2.jpg#/media/File:Polygonatum_odoratum2.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Poligonati mjekësor":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/poligonati-mjek%c3%absor
"Poligonati mjekësor," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018