Porzana pikaloshe

  Kafshë


Porzana pikaloshe

EMRI LATINISHT

Porzana porzana

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Porzana porzana 1 (Marek Szczepanek). Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Porzana_porzana_1_(Marek_Szczepanek).jpg#/media/File:Porzana_porzana_1_(Marek_Szczepanek).jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Porzana pikaloshe":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/porzana-pikaloshe
"Porzana pikaloshe," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018