Puçibaba e gjelbërt

  Kafshë


Puçibaba e gjelbërt

EMRI LATINISHT

Isophya speciosa

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By ThedimitrijaS – ThedimitrijaS, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=62522752


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Puçibaba e gjelbërt":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/pu%c3%a7ibaba-e-gjelb%c3%abrt
"Puçibaba e gjelbërt," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018