Pulëbardha e përhimtë

  Kafshë


Pulëbardha e përhimtë

EMRI LATINISHT

Larus canus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Larus canus Common Gull in Norway by Andreas Trepte – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Larus_canus_Common_Gull_in_Norway.jpg#/media/File:Larus_canus_Common_Gull_in_Norway.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Pulëbardha e përhimtë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/pul%c3%abbardha-e-p%c3%abrhimt%c3%ab
"Pulëbardha e përhimtë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018