Qukapiku larosh shpinëbardhë

  Kafshë


Qukapiku larosh shpinëbardhë

EMRI LATINISHT

Dendrocopos leucotos

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Dendrocopos leucotos 2 by Alastair Rae – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dendrocopos_leucotos_2.jpg#/media/File:Dendrocopos_leucotos_2.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Qukapiku larosh shpinëbardhë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/qukapiku-larosh-shpin%c3%abbardh%c3%ab
"Qukapiku larosh shpinëbardhë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018