Qyrylyku këmbëpërkimë

  Kafshë


Qyrylyku këmbëpërkimë

EMRI LATINISHT

Tringa ochropus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Tringa ochropus Llobregat 5 by Ferran Pestaña from Barcelona, España – andarrios grande en azul – Green sandpiper in blue – Tringa-ochropus. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tringa_ochropus_Llobregat_5.jpg#/media/File:Tringa_ochropus_Llobregat_5.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Qyrylyku këmbëpërkimë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/qyrylyku-k%c3%abmb%c3%abp%c3%abrkim%c3%ab
"Qyrylyku këmbëpërkimë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018