Sargu i zakonshëm

  Kafshë


Sargu i zakonshëm

EMRI LATINISHT

Diplodus sargus

Emërtime të tjera:
⦁ sargu i bardhë

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Diplodus sargus 0055 by tato grasso – Own work (personal work). Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Diplodus_sargus_0055.JPG#/media/File:Diplodus_sargus_0055.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Sargu i zakonshëm":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/sargu-i-zakonsh%c3%abm
"Sargu i zakonshëm," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018