Shapka e vogël e ujit

  Kafshë


Shapka e vogël e ujit

EMRI LATINISHT

Lymnocryptes minimus

Emërtime të tjera:
⦁ shepka e vogël e ujit
⦁ shepkujca e vogël

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Lymnocryptes minimus Sandwell 3 by Tony Hisgett from Birmingham, UK – Jack Snipe 3. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lymnocryptes_minimus_Sandwell_3.jpg#/media/File:Lymnocryptes_minimus_Sandwell_3.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Shapka e vogël e ujit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/shapka-e-vog%c3%abl-e-ujit
"Shapka e vogël e ujit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018