Shigjeta e gjatë

  Kafshë


Shigjeta e gjatë

EMRI LATINISHT

Coluber caspius

Emërtime të tjera:
⦁ astriti
⦁ biskari
⦁ shigjetulla
⦁ gjetulla
⦁ beri

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Coluber caspius by Kiril Kapustin – http://www.imagesfrombulgaria.com/v/Animals/Reptiles/Dolichophis+caspius+syn_Coluber+caspius/Picture_208.jpg.html?g2_imageViewsIndex=1. Licensed under CC BY 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Coluber_caspius.jpg#/media/File:Coluber_caspius.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Shigjeta e gjatë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/shigjeta-e-gjat%c3%ab
"Shigjeta e gjatë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018