Shkoza e bardhë

  Bimë


Shkoza e bardhë

EMRI LATINISHT
Carpinus betulus

Emërtime të tjera
● crilë
● shkozë e eger
● shkozëlarme

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Carpinus-betulus-Rothemuehl-08-07-2009 014 by Botaurus – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Carpinus-betulus-Rothemuehl-08-07-2009_014.jpg#/media/File:Carpinus-betulus-Rothemuehl-08-07-2009_014.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Shkoza e bardhë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/shkoza-e-bardh%c3%ab
"Shkoza e bardhë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018