Shkurta

  Kafshë


Shkurta

EMRI LATINISHT

Coturnix coturnix

Emërtime të tjera:
⦁ shkortëza

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Weibliche Wachtel (Coturnix coturnix). Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Weibliche_Wachtel_(Coturnix_coturnix).jpg#/media/File:Weibliche_Wachtel_(Coturnix_coturnix).jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Shkurta":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/shkurta
"Shkurta," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018