Shqipja e zbehtë

  Kafshë


Shqipja e zbehtë

EMRI LATINISHT

Circus macrourus

Emërtime të tjera:
⦁ shqipja e stepave

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Circus macrourus roosting in little rann of kutch by Chinmayisk – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Circus_macrourus_roosting_in_little_rann_of_kutch.JPG#/media/File:Circus_macrourus_roosting_in_little_rann_of_kutch.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Shqipja e zbehtë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/shqipja-e-zbeht%c3%ab
"Shqipja e zbehtë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018