Shumëketëshi i lagunave

  Kafshë


Shumëketëshi i lagunave

EMRI LATINISHT

Hediste diversicolor

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Nereis diversicolor 1 by User:M.Buschmann – Image:Nereis diversicolor.jpg. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Nereis_diversicolor_1.jpg#/media/File:Nereis_diversicolor_1.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Shumëketëshi i lagunave":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/shum%c3%abket%c3%abshi-i-lagunave
"Shumëketëshi i lagunave," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018