Stërkungulli

  Bimë


Stërkungulli

EMRI LATINISHT
Bryonia dioica

Emërtime të tjera
● bar përudhës
● rrush mace

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Bryonia-dioica-03-VII-2007-11 by Botaurus – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bryonia-dioica-03-VII-2007-11.jpg#/media/File:Bryonia-dioica-03-VII-2007-11.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Stërkungulli":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/st%c3%abrkungulli
"Stërkungulli," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018