Turtulli

  Kafshë


Turtulli

EMRI LATINISHT

Streptopelia turtur

Emërtime të tjera:
⦁ turtullesha

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Streptopelia turtur01 by Ulrich Prokop (Scops) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Streptopelia_turtur01.JPG#/media/File:Streptopelia_turtur01.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Turtulli":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/turtulli
"Turtulli," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018