Veshflorini

  Kafshë


Veshflorini

EMRI LATINISHT

Liza aurata

Emërtime të tjera:
⦁ veshari
⦁ gasturi

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Liza aurata Sardinia by Roberto Pillon – http://www.fishbase.us/photos/thumbnailssummary.php?ID=1735#. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Liza_aurata_Sardinia.JPG#/media/File:Liza_aurata_Sardinia.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Veshflorini":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/veshflorini
"Veshflorini," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018