Vjedulla

  Kafshë


Vjedulla

EMRI LATINISHT

Meles meles

Emërtime të tjera:
⦁ baldosa
⦁ dosëbala
⦁ bala

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Foraging badgers by Mark Robinson – Flickr: Foraging Badgers. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Foraging_badgers.jpg#/media/File:Foraging_badgers.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Vjedulla":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/vjedulla
"Vjedulla," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018