Category : Sport

UFC

UFC -ja shqiptohet ju-ef-si. (Ultimate Fighting Championship = Kampionati Ekstrem i Dyluftimit) Është një nga sportet të dhunshme dhe më brutale të të gjitha kohërave, ndoshta vjen e dyta, pas lojrave me gladiatorë në Romën e Lashtë ku përdoreshin dhe armët dhe një nga lojtarët mund të vdiste. UFC është një kampionat ku në të ..

Read more