Gaforre si pantofle e vogël

  Kafshë


Gaforre si pantofle e vogël

EMRI LATINISHT

Scyllarus arctus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Scyllarus arctus 1 by Line1 by Liné1 – Picture taken with my IXUS 800 IS. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Scyllarus_arctus_1_by_Line1.jpg#/media/File:Scyllarus_arctus_1_by_Line1.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Gaforre si pantofle e vogël":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/gaforre-si-pantofle-e-vog%c3%abl
"Gaforre si pantofle e vogël," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018