Bishtaja

  Bimë


Bishtaja

EMRI LATINISHT
Phasealus vulgaris

Emërtime të tjera
● grosh
● fasule
● mahuna
● pasul
● bathër

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ By Puusterke (Own work) [CC BY-SA 4.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], via Wikimedia Commons


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Bishtaja":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/bishtaja
"Bishtaja," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018