Drenja e fushës

  Kafshë


Drenja e fushës

EMRI LATINISHT

Anthus campestris

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ AnthusCampestris cropped by AnthusCampestris.jpg: Lip Keederivative work: Bogbumper (talk) – AnthusCampestris.jpg. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:AnthusCampestris_cropped.jpg#/media/File:AnthusCampestris_cropped.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Drenja e fushës":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/drenja-e-fush%c3%abs
"Drenja e fushës," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018